Mogelijkheden

De online privacy-escaperoom ‘Hack the Room’ is geschikt om tegelijk of ieder voor zich (individueel) te spelen. Je koopt als bedrijf een aantal "tickets". De escaperoom wordt afgesloten met een online webinar (niet live) van plm. 20 minuten. Je kunt ‘Hack the Room’ onderdeel laten zijn van een programma bv. over medewerkersbewustzijn en de scores met je collega's vergelijken (bijvoorbeeld de eindtijd en het aantal gevraagde hints). Een andere optie is ‘Hack the Room’ aan medewerkers aan te bieden die deze vervolgens in hun eigen tijd kunnen spelen.

Privacy1 kan de escaperoom -als dat wenselijk is- online inleiden met een briefing van plm. 10 minuten en eventueel afsluiten met een live webinar (optioneel). Neem voor deze mogelijkheden gerust contact met ons op.

Het spelen van de escaperoom draagt bij aan het verhogen van bewustzijn rondom de risico’s die de organisatie loopt als het gaat om informatiebeveiliging. Hoe schadelijk is het klikken op een phishingmail, het delen van je wachtwoord, de informatie die je deelt op social media en welke technieken zet je in om malware te kunnen installeren? Medewerkers leren in de escaperoom op een laagdrempelige manier de meest ingezette hackers-technieken in te zetten om de concurrent te gijzelen: kun jij in 60 minuten de gegijzelde data weer veilig stellen?

Wie is meesterhacker van het bedrijf gebleken?
Leuk voor de vrijdagmiddag en nog nuttig ook!

Totale duur; ± 90 minuten (Escaperoom en Webinar)

Prijs per medewerker:

0 - 5 personen € 39,50 p.p
5 - 20 personen € 35,00 p.p
20 - 50 personen € 29,50 p.p
50+ personen € 22,50 p.p

Prijzen zijn excl. BTW.

Graag een offerte ontvangen? Stuur ons dan een e-mail op escaperoom[at]privacy1.nl of bel ons op 050-2113420.

Ga jij ook deze challenge aan? Aanmelden en spelen

Algemene voorwaarden Privacy verklaring

© 2024 . Alle rechten voorbehouden.